Digitális transzformáció

Soha nem volt nagyobb jelentősége a digitális átállásnak, mint napjainkban, legyen szó oktatásról, képzésről, vásárlásról, fejlesztésről, szórakozásról vagy irodai munkavégzésről.

A vállalkozások működésében létfontosságú üzleti dokumentáció sok helyen még mindig papír alapon létezik. A fizikai dokumentumok elektronikus adattá vagy dokumentummá történő konvertálása ott, ahol a folyamat és a jogszabályok megengedik, ma már szükségszerű az eredményes működés érdekében.

Azok a vállalkozások, ahol a papír alapú dokumentumok elektronikus változatával is dolgozhatnának, de mégsem teszik, a következő veszteségek közül többet biztosan elkönyvelnek, és nagy valószínűséggel soha nem végeztek számításokat, mit jelent ez a költségvetésükre, vagy üzleti hatékonyságukra nézve:

Kalkulátorunk segítségével megközelítőleg kiszámolhatja, hogy mennyit költ most, milyen erőforrásokat tud felszabadítani, hogy növelje teljesítményét, mennyi idő alatt térülhet meg tervezett befektetése!

A seniorhr szakértői és együttműködő partnerei több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a digitális transzformációra történő felkészülésben és annak megvalósításában egyaránt. Segítséget nyújtunk abban, hogy a vállalkozások maximálisan kihasználhassák az elektronikus dokumentummenedzsment és tartalomkezelés előnyeit.

Támogatásunk független technológiáktól és szállítóktól.

Képesek vagyunk mozgósítani a piaci szereplőket, hogy közösen megtaláljuk vállalati működésének és folyamatainak megfelelő leghatékonyabb megoldást. Rendelkezésünkre áll az a szaktudás, ami az igény felméréséhez, a szállító kiválasztásához és a megvalósításhoz egyaránt szükséges.

Nagy hangsúlyt fektetünk a változáskezelésre, az új folyamatok érdeksérelem nélküli integrálására és az oktatásra. Meggyőződésünk, hogy az érintett felhasználók bevonása és elköteleződése nélkül nincs sikeres digitális átállás.

Ha folyamat optimalizált dokumentum kezelés (számlázás, levélkezelés, üzleti és műszaki dokumentáció stb.), rendszerezés, tárolás, digitalizálás, hiteles elektronikus kapcsolattartás, elektronikus aláírás bevezetése a transzformáció célja, vagy ezek komplex megoldását keresi, és elkötelezett a fejlesztés mellett ezen a területen, vegye fel velünk a kapcsolatot!