Rólunk

Andrea – alapító, folyamat- és szervezetfejlesztő, business coach.

Kétszer is sikeres karriert épített. Először mint élsportoló, többszörös magyar bajnok és kupagyőztes, klubcsapatokkal és a válogatottal kiemelkedő hazai és nemzetközi eredményeket elért röplabdázóként, akit majd két évtizeden keresztül az egyik legjobb hazai játékosként tartottak számon.

Másodszor a civil életben, ahol – köszönhetően az élsportban szerzett személyes tapasztalatainak, melyeket s a folyamato teljesítmény managementről, folyamatos tanulásról és a professzionális hozzáállásról hatékonyan építi be vállalati fejlesztő folyamatokba.


Csaba – projektmenedzser, IT és ERP szakértő.

Több évtizedes, magyar cégeknél eltöltött IT vezetői tapasztalattal informatikai szervezetek, projektek és rendszerek menedzselésében és fejlesztésében jártas szakértő.

Szaktudása széles körű, a kisebb IT beruházások, komplett vállalatirányítási rendszerek, illetve a cégek működését támogató különböző digitalizációs megoldások megvalósításában az ötlettől az implementációig hatékony projektmenedzsmentet biztosít.


Erika – felnőttképzési és kompenzációs szakértő

Hazai és multinacionális vállalatoknál szerzett tapasztalata felöleli a HR szakma szinte minden szegmensét, amiből kiemelkedik a javadalmazás, bér és TB ügyek, valamint a képzés fejlesztés.

Komplett bérezési és juttatási rendszerek és vállalati fejlesztési projektek is szerepelnek sikeres projektjeiben.


Marianna – pszichológus, andragógus

Több éven át volt tulajdonosa és szakmai vezetője a PszichoAkadémia akkreditált felnőtt képző intézetnek, ahol a segítő szakmában dolgozó szakértők bővítették tudásukat, illetve a téma iránt érdeklődő, a személyes támogatást hivatásul választó coachok, életvezetési tanácsadók szereztek mélyebb pszichológiai ismereteket.

Szaktudása és több évtizedes egyéni praxisban eltöltött gyakorlata kiterjed az egyéni elakadásra és lelki eredetű krízishelyzetekre, a depresszióra és szorongásra, a pánikbetegségre, stresszkezelésre, kényszerbetegségekre és függőségekre.