A Lelki Nyugalom eléréséről

Nem könnyű időszakon vagyunk túl…..és lehet nem nézünk könnyű időszak elé, hiszen az elmúlt közel másfél év jelentősen alakított a mindennapjainkon, otthon és a munkahelyen egyaránt.

Ne becsüljük le azokat a hatásokat, amik bennünket értek, és amikkel meg kell küzdenünk. Szükségünk van ellenálló képességre, rugalmasságra, népszerűbb nevén rezilienciára, és meg kell találnunk a módját annak, hogy mit tehetünk saját mentális egészségünk érdekében.

Hogyan azonosíthatjuk a kritikus helyzeteket, az abban mutatott viselkedésünket, és hogyan lehet „lepattanni” a stresszorokról, miként alakíthatjuk tudatosan a túlterheléshez való viszonyunkat? 

A Lumina Spark legújabb fejlesztésével a felhasználók saját portréjuk támogatásával azonosíthatják azokat a jellemvonásaikat, amiket túlzásba visznek váratlan esemény hatására, vagy nyomás alatt. Az öt lépésből álló folyamaton keresztül eljutnak azokhoz a jellemvonásaikhoz, melyekre támaszkodva képesek ismét objektíven szemlélni a világot, megfelelő döntéseket hozhatnak, céltudatosan kommunikálhatnak és normalizálhatják a kapcsolataikban fennálló feszültséget, legyenek otthon, vagy a munkahelyen.

Mutatjuk, hogyan. Ha még nem vagy Lumina Spark felhasználó, keress minket bizalommal!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.