Lumina Sales – az értékesítés művészete és tudománya

Az egy kaptafára megvalósuló értékesítési tréning nem mindenkinek felel meg, és nem egyformán hasznosul az ott jelenlévők számára.

Mi, a Lumina Learningnél abban hiszünk, hogy olyan képzésre van szükség, ami felfedi és figyelembe veszi az egyének meglévő képességeit és hiányosságait egyaránt. Hogyan érjük ezt el?

A Lumina Sales portréban megmutatjuk, hogy az értékesítési jellemvonások miként befolyásolják pozitívan vagy negatívan az értékesítési ciklus egyes szakaszait, miként tudjátok kihasználni a bennetek rejlő potenciált és azt, hogy az erősségeitek túlzott használata nem biztos, hogy a kitűzött célokat szolgálják. Vezetőitek pedig tudni fogják, hogy kinél milyen további fejlesztésre van szükség, amihez szintén tudunk megoldásokat kínálni.

Ha komolyabb hatást szeretnétek gyakorolni az értékesítési eredményekre, és a képzésre valóban megtérülő befektetésként tekintenétek, keressetek minket!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.