Sokszínűség és elfogadás

Az igazán jó személyiség kérdőívek képesek elfogultság nélkül feltárni és előre jelezni a viselkedést és a munkastílust olyan feltételezések nélkül, amelyek az embereket egy típusra korlátozzák.


A személyiség korlátok nélküli feltárása lehetővé teszi, hogy mindenki megismerje saját magát, teljes potenciálját, és ami még fontosabb, hogy felismerjük a kevésbé nyilvánvaló és gyakran rejtett tehetségeket anélkül, hogy beskatulyáznánk vagy elítélnénk, hogy kik is ők valójában és mit hoznak a csoportba.


Hogy mitől különböznek az emberek, a látható és nem látható tényezők befolyásolják, mint például a háttér, a kultúra, a származás, a vallás vagy a neurodiverzitás, és ez csak néhány példa. Ezek mindegyike hatással van arra, hogy kik vagyunk.
A személyiség mérése innovatív és inkluzív rendszerünkön keresztül, amely egyéni jellemvonás-alapú, nem pedig általános típusalapú, hatékony objektívet hoz létre a különböző hátterek és személyiségjellemzők szerepének megértéséhez, valamint az emberek által a közösségbe bevitt különböző nézőpontok értékeléséhez.

A sokszínű vállalatok nagyobb valószínűséggel teljesítenek sokkal jobban kevésbé befogadóbb versenytársaiknál (Diversity wins: How inclusion matters – McKinsey 2020).

Ahhoz azonban, hogy a szervezetek elinduljanak ezen úton, sokkal nagyobb nyitottságra, előítélet mentes közeledésre és befogadásra van szükség.


Tegyétek meg velünk ezeket a lépéseket!