Tervező a változáshoz – 2022

A legtöbb változást hétfőtől, a hónap elejétől, vagy az új év első napjától tervezzük elindítani. Hogy miért? Egyrészt halogathatunk egy kicsit, másrészt talán mert minden hét, hónap vagy év kezdete jó alkalom arra, hogy magunk is valami újba kezdjünk.

Mérlegelj, mit is szeretnél konkrétan. Mi történik, ha valamin változtatsz, és mi történik, ha nem? Önmagadtól szeretnéd ezt, vagy van valami, esetleg valaki, ami miatt ezt tenni fogod? Mennyi időt adsz magadnak erre? Milyen akadályokkal szembesülhetsz? Ki fog támogatni? Mitől leszel elégedett?

Készíts ehhez tervet, akármilyen egyszerűt is. A vizualizáció közelebb hozza az elérendő célokat, bármikor visszatérhetsz hozzá, módosíthatod, újratervezheted.

A képre kattintva letöltheted ezt a mini tervezőt, amit online is szerkeszthetsz, hogy akár egyedül is nekivághass a megvalósításnak.

Ha úgy döntesz, hogy egyedül nem megy, és támogatásra van szükséged a változás érdekében, foglalj a programjaink közül a tervednek megfelelőt, vagy keress minket bizalommal!

Boldog új évet, és sikeres változtatást kívánunk!